Het lichaam van leiderschap

Hoe kun je verbindend communiceren, zelfs als je kritiek krijgt? Leef je leiderschapsvisie, ook in uitdagende situaties. Hoe laat je je dagelijkse drukke interacties nog meer in lijn zijn met je principes en waarden? Hoe kunt je gefocust overzicht behouden en effectief communiceren, ook onder druk?

https://youtube.com/watch?v=3QtlcoaJDg0%3Frel%3D0

Een toegankelijke en diepgaande training die je met eenvoudige en krachtige beoefeningen het verschil laat voelen tussen wanneer je licht reactief bent en wanneer je in een gecentreerde staat bent. Je merkt het enorme verschil dat dat maakt op je eigen denken en doen, en daardoor op je samenwerking met anderen.

Onze visie en waarden beschrijven “wat” voor (persoonlijk) leiderschap we graag willen belichamen. Met Leadership Embodiment leer je de “hoe” van het stroomlijnen van lichaam, gevoel en gedachten in elk moment. Zo brengt je jezelf in de flow wanneer je maar wilt.

Het werkt op basis van harmonische vechtkunstprincipes, dynamische mindfulness en neurobiologie inzichten. Door het aanpassen van je houding, ademhaling en focus verander je razendsnel je staat van zijn, bijvoorbeeld van stress naar flow. Iedereen kan het ervaren, je kunt het meteen toepassen op drukke dagen in bij lastige gesprekken. Je gaat minder moe naar huis en met een voldaan gevoel. Door de technieken van ” het lichaam van leiderschap” te leren inzetten krijg je meer voor elkaar met minder moeite en je kiest makkelijker voor wat er echt toe doet.

Neem contact op om “het lichaam van leiderschap” in de vorm van lezing, workshop of cursus ook beschikbaar te maken in uw organisatie.

Contactformulier

Uw naam *

Uw email *

Telefoon

Stuur me AnoukA InCompany updates - trends en tips over belichaamd leiderschap en integrale systeeminnovatie
Ja graag

Uw bericht

Evolutie aan 't Werk