Strategy Break

Leiderschapsverdiepings-traject met Anouk Brack

sonsbeek landscape

De Verborgen Dimensie van Leiderschap

Evolutie van macht naar kracht

Kernpunten

  • 4 vrijdagen verspreid over ’t jaar
  • Prachtige locatie in de Sonsbeek-villa in het mooie park in Arnhem. Goed bereikbaar vlakbij ’t station, A12 en A50.
  • Kleine groep directeuren / leidinggevenden
  • Inclusief 4x telefonische update van 20-30 minuten met Anouk Brack

Download

Download de brochure van de Strategy Break 2017

Ik ben aan dit traject begonnen omdat ik het gevoel had dat ik in mijn traditionele manieren van ontwikkelen en scholen niet verder kwam.

Dit heeft me wél resultaten opgeleverd: het verbinden van mijn intuïtieve wijsheid met mijn intellectuele denken, meer aandacht voor mijn handelen in het moment en minder energielekken tijdens mijn werkdagen.

Het coachen van mijn opleidingsmanagers gaat beter. Enerzijds omdat ik beter aansluit bij hun gevoelens en uitdagingen, anderzijds omdat ik goed voorbeeldgedrag laat zien.

Ik kan iedereen die effectiever leiding wil geven op basis van haar of zijn authenticiteit dit traject van harte aanbevelen.

~ Herman Meppelink, directielid-directeur onderwijs SOMA college

 

Overzicht Programma Strategy Break

  • 4x per jaar één dag een strategische adempauze
  • Je komt tot jezelf. je eigen kompas, overzicht op de situatie, heldere blik, op koers.
  • Rondom je eigen cases en ontwikkelwensen.
  • Ontmoet interessante collega leidinggevende professionals. Deel ervaringen, inspireer.

 

 

Ingrediënten

In De verborgen dimensie van leiderschap volg je het pad van de zachtmoedige krijger. Deze methode is geworteld in mindfulness, oosterse vechtkunst, leadership embodiment en technieken uit de topsport. De praktische en krachtige oefeningen stemmen lichaam en geest op elkaar af en helpen je optimaal te functioneren, ook in uitdagende situaties. Je leert bijvoorbeeld hoe je in het hier en nu binnen enkele seconden kunt herstellen van stress naar flow.

Het effect? Heldere communicatie, daadkrachtig leiderschap en constructieve samenwerking. Een leider die bereid is dit pad te volgen straalt kracht, verbinding en helderheid uit. Met als resultaat: meer zingeving, verfrissende besluitvormingsprocessen, minder management en meer ruimte voor werken vanuit je kracht.

 Data en tijden

Het veSonsbeekrdiepingstraject bestaat uit 4 vrijdagen en individueel te plannen telefoongesprekken.

Tijden:
9:30 uur welkom met koffie/thee en iets lekkers
10:00 uur start – einde 16:30 uur

Data:
Worden nog bekendgemaakt

 

De Strategy Break is echt wat de naam zegt: door een adempauze op vrijdag in de Sonsbeekvilla ga ik weer helemaal verfrist en op scherp aan het werk op maandag.

Een traject dat echt helpt om adempauzes in te bouwen en ondanks de drukte van alledag me steeds opnieuw te verbinden met waar het echt om gaat. Voeg daar Anouk’s practische uitleg en toepassing van de krachtige innovatieve methoden in effectieve systeemverandering én de belichaming van verbindend leiderschap bij, en je hebt een zeer inspirerend en vervullend traject waarvan ik het oprecht jammer vind dat het voorbij is.

Een aanrader voor iedereen die zichzelf ziet als instrument voor positieve verandering en graag een zinvolle bijdrage wil leveren.

Download

Download de brochure van de Strategy Break 2017

Interesse in deelname? Neem contact op:

Deelname aan dit programma kan alleen in persoonlijke afstemming met Anouk Brack. Laat je gegevens achter, zodat Anouk contact met je opneemt om samen te kijken of dit traject bij je past en omgekeerd. Heb je specifieke vragen, schrijf ze erbij.

Uw naam *

Uw email *

Telefoon

Stuur me AnoukA InCompany updates - trends en tips over belichaamd leiderschap en integrale systeeminnovatie
Ja graag

Uw bericht

Evolutie aan 't Werk